Joomla TemplatesBest Web HostingBest Joomla Hosting
Početna Aktualnosti Koncert Denyce Graves u sklopu humanitarne akcije Korak u život

Koncert Denyce Graves u sklopu humanitarne akcije Korak u život


denyce-gravesU petak 2. prosinca nastavlja se zvjezdani glazbeni niz u Zvjezdanom ciklusu Zagrebačke filharmonije: u Zagreb stiže američka operna diva Denyce Graves.

Prepoznata širom svijeta kao jedna od najuzbudljivijih vokalnih zvijezda danas, Denyce Graves s pravom uživa jedinstveni zvjezdani status i kod publike i kod kritike. U Zagreb stiže 2.12. i na drugom koncertu Zvjezdanog ciklusa u dvorani Lisinski izvodi najljepše songove Colea Portera i Georgea Gershwina. Koncert se održava u sklopu humanitarnog projekta "KORAK U ŽIVOT" u organizaciji Zagrebačke filharmonije i Rotary kluba Zagreb Kaptol, u suorganizaciji tvrtke G.A.D. PRODUKCIJA, uz izravni prijenos na HRT-u.

I zato je ne propustite 2.12. - Samo u Zvjezdanom ciklusu Zagrebačke filharmonije!

U Hrvatskoj godišnje više od 200 djece bez odgovarajuće roditeljske skrbi završava srednju školu, od kojih velik broj njih ima želju, ali ne i mogućnost, nastaviti fakultetsko obrazovanje. Ponekad čak i namjerno padaju četvrti razred srednje škole jer strahuju kako dalje.

Humanitarna akcija „Korak u život“ već četvrtu godinu zaredom osigurava stipendiranje mladih ljudi koji imaju želju za visokoškolskim obrazovanjem, a koji za to nemaju mogućnosti jer nakon stjecanja punoljetnosti izlaze iz domova za nezbrinutu djecu i udomiteljskih obitelji. Do sada je akcija uspješno zbrinula tri generacije brucoša iz domova i udomiteljskih obitelji, a vaša nam je pomoć potrebna kako bismo zbrinuli i četvrtu. Želja nam je, zajedno s vama, pružiti im priliku za bolju budućnost.

Akciju „Korak u život“ organizira Rotary Klub Zagreb Kaptol, a svojim aktivnim sudjelovanjem podržavaju je i mnoga imena hrvatskog sporta, glazbe i kulture, među kojima su i Severina, Slaven Bilić, Ivano Balić, Toni Cetinski, Gordan Kožulj, Iva Šulentić, Ištvan Varga, Daniela Trbović, Aleksandar Stanković, Bojana Gregorić Vejzović te Nina Badrić.

Ovogodišnja akcija kulminirat će velikim, svečanim koncertom američke operne dive Denyce Graves, koji će se održati 2. prosinca 2011., u Koncertnoj dvorani Vatroslav Lisinski, 

Budite i vi dio mreže podrške!

Podržite donacijom, zvanjem na humanitarni broj telefona 060 9001 (6,15 kn s PDV-om) ili lajkom na Facebook stranicu Korak u život (svakim vašim lajkom Facebook grupe Korak u život, sponzori humanitarne akcije Korak u život doniraju 1 kunu u vaše ime).

Sva prikupljena sredstva bit će dodijeljena budućim brucošima putem natječaja koji će biti raspisan krajem svibnja 2012.