Joomla TemplatesBest Web HostingBest Joomla Hosting
Početna Arhiva

Dani otvorenih vrata Akademije likovnih umjetnosti Sveučilišta u Zagrebu


banner_DOVU četvrtak, 26. travnja i petak, 27. travnja 2012. godine, na Akademiji likovnih umjetnosti Sveučilišta u Zagrebu održat će se Dani otvorenih vrata ALU, gdje će zainteresirani za upis na preddiplomske sveučilišne studije ALU u akad.god. 2012./2013. dobiti sve potrebne informacije o studijskim programima, uvjetima upisa i razredbenom postupku za studije Slikarstvo, Kiparstvo, Grafika, Likovna kultura, Animirani film i novi mediji te integrirani preddiplomski i diplomski studij Restauriranje i konzerviranje umjetnina (smjerovi Slikarstvo i Kiparstvo).

 

Program će započeti u četvrtak, 26. travnja u 10:00 sati pozdravnim govorom dekana, izv.prof. Dalibora Jelavića i prodekanice za nastavu, red.prof. dr.sc. Vere Turković.

Program

Nakon prezentacije svih odsjeka, zainteresirani za pojedine studije moći će sudjelovati i u umjetničkim radionicama, a studentske će klase također biti otvorene za posjetitelje od 10:00 do 18:00 sati.


Informacije o uvjetima upisa na preddiplomske sveučilišne studije Akademije likovnih umjetnosti i razredbenom postupku nalaze se i na web stranici Akademije, www.alu.hr, a mogu se dobiti i putem telefona i e-pošte u Uredu za nastavu ALU:

Kristina Šurin, voditeljica Ureda za nastavu

Tel.: +385 1 3711 437

E-pošta:  Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript

Akademija likovnih umjetnosti Sveučilišta u Zagrebu, Ilica 85, Zagreb