Joomla TemplatesBest Web HostingBest Joomla Hosting
Početna Arhiva

Obavijest kandidatima za upis u prvu godinu prediplomskih studija


Test apstraktnog mišljenja se za sve kandidate koji su upotpunili svoju prijavu provodi sutra, 27. lipnja, isključivo u 15:00 na Znanstveno-učilišnom kampusu Borongaj i to u prostorijama Hrvatskih studija (HS), Edukacijsko-rehabilitacijskog fakulteta (ERF) i Fakulteta prometnih znanosti (FPZ).
Kandidati koji su pravodobno upotpunili svoju prijavu mogu OVDJE i na portalu Postani student naći podatak u kojoj dvorani je predviđeno da pristupe testiranju.
Kandidati koji ne nalaze taj podatak trebaju se javiti sutra na info desk koji će biti postavljen odmah na ulazu u glavnu zgradu Hrvatskih studija, Borongajska 83d, u 14:00.
Isto molimo da učine i kandidati kojima u Postani student stoji da nisu upotpunili svoju prijavu iako su to učinili. Molimo takve kandidate da na testiranje svakako ponesu dokaz o izvršenoj uplati.
Sve kandidate molimo da na testiranje dođu bar sat vremena prije planiranog početka testiranja kako bi na vrijeme našli zgradu i dvoranu u koju su raspoređeni te evidentirali svoj dolazak kod nadležnih osoba Hrvatskih studija koje će u tu svrhu biti u svakoj od dvorana u kojima se provodi testiranje.
Molimo kandidate da na testiranje ponesu isključivo crnu ili plavu kemijsku olovku i osobnu iskaznicu ili putovnicu.
Testiranje traje 40 minuta, upute još dodatnih 10 minuta.
Molimo sve kandidate da se pridržavaju ovih uputa.
Svim kandidatima želimo puno uspjeha na testu!

izvor: http://www.hrstud.unizg.hr