Joomla TemplatesBest Web HostingBest Joomla Hosting
Početna Iz medija Razmišljaš o ICT karijeri?

Razmišljaš o ICT karijeri?


Nas-let-je-zapoceoU sklopu e-Skills for Jobs inicijative održati niz besplatnih predavanja naših najistaknutijih ICT poduzetnika u organizaciji Udruge Hrvatskih nezavisnih izvoznika softvera (CISEx), četiri hrvatska grada: Zagrebu, Rijeci, Osijeku i Splitu. Predavanja pod nazivom „Kako ostvariti karijeru u ICT-iju ili prepoznati priliku za pokretanje vlastite ICT startup tvrtke“ namijenjena su mlađoj populaciji, učenicima, studentima, ali i svima koji razmišljaju o tome da svoju karijeru izgrade u sektoru informacijsko-komunikacijskih tehnologija.

Svi predavači su uspješni hrvatski ICT profesionalci i poduzetnici te članovi Udruge Hrvatskih nezavisnih izvoznika softvera (CISEx), koja je ujedno i organizator ovih predavanja kao dio pan-europskog projekta „eSkills for Jobs 2014“. Cilj je ove inicijative, kroz razne aktivnosti, događaje, tribine i javne nastupe, koji će se dešavati tijekom čitave 2014. godine, obilježiti važnost ulaganja u razvoj informatičkih vještina i kontinuirano rastuću potražnju za radnom snagom koja posjeduje informatičke vještine te promovirati ICT industriju i ICT zanimanja.

Dolazak na besplatno predavanje „Kako ostvariti karijeru u ICT-iju ili prepoznati priliku za pokretanje vlastite ICT startup tvrtke“ može se prijaviti putem službenih stranica inicijative: www.eskills.hr