Joomla TemplatesBest Web HostingBest Joomla Hosting
Početna O nama mojamatura.net na državnoj maturi

mojamatura.net na državnoj maturi


potpuni članak: digitalni časopis Pogled kroz prozor

“Dana 2. lipnja 2010. završena je provedba ispita državne mature u ljetnom roku šk. god. 2009./2010. Učenici, njihovi nastavnici, ravnatelji i ispitni koordinatori pokazali su ozbiljnost i predanost te su svojim pristupom i uloženim trudom doprinijeli uspješnoj provedbi prve državne mature u Republici Hrvatskoj.“

…izvor: ncvvo.hr

I tročlana ekipa Portala mojamatura.net je ozbiljno i predano radila i nada se da je svojim pristupom i uloženim trudom doprinijela uspješnoj provedbi prve državne mature u Republici Hrvatskoj.

U prosincu 2009. pokrenut je mrežni portal mojamatura.net na kojemu je svim učenicima omogućena besplatna priprema za ispite državne mature, bez obzira na mjesto stanovanja i na njihov obrazovni, materijalni ili socijalni status, o čemu ste već mogli čitati u Pogledu. Mrežni portal su u sklopu Udruge Samo jedan klik pokrenule tri profesorice IX. gimnazije iz Zagreba: casino online background-color: transparent; vertical-align: baseline; background-position: initial initial; background-repeat: initial initial; padding: 0px; margin: 0px; border: 0px initial initial;">Arjana Blažić, Sonja Lušić Radošević i Nataša Leko, koje u svom svakodnevnom radu pripremaju učenike za ispite državne mature.

Od tada svakodnevno radimo s i za maturante i objavljujemo barem po jedan zadatak za pripremu mature.

Trenutno se na Portalu učenici mogu pripremati za ispite iz matematike, informatike, engleskog i njemačkog jezika. Naš je cilj proširiti ponudu interaktivnih zadataka i na ostale predmete.

face1s3
face2s3
face3s3
face4s3