Joomla TemplatesBest Web HostingBest Joomla Hosting
Početna O nama Online predavanje profesorice Blažić

Online predavanje profesorice Blažić


Profesorica Arjana Blažić će u utorak, 20. rujna 2011. u 11 sati. održati online predavanje - webinar „Nastava bez zidova“ o alatima društvenog softvera i društvenim mrežama u obrazovanju.  Nadamo se da će neki primjer iz prakse poteći s našeg portala.

******

Vijest s portala: www.skole.hr:

"Webinar će se baviti mogućnostima primjene alata društvenog softvera i društvenih mreža u obrazovnim situacijama od predškolskog i školskog do visokog obrazovanja. Na primjerima dobre prakse bit će prikazani načini kako u potpunosti iskoristiti obrazovne potencijale Interneta i društvenih medija i time unaprijediti nastavni proces.

Voditeljica webinara, Arjana Blažić, profesorica je engleskog i njemačkog jezika u IX. gimnaziji u Zagrebu, koja svakodnevno u svojoj nastavi primjenjuje društvene mreže i alate. Profesorica Blažić je organizator međunarodnog projekta Greetings from the world, koji je već drugu godinu za redom proglašen najboljim wikijem.

Webinar je organiziran kao prateće događanje u sklopu natjecanja web sadržaja Webfestival 2011, koji se ove godine bavi temom primjene mreža i alata društvenog softvera u obrazovanju. Prijave za natjecanje traju do 23. rujna, a zainteresirani se mogu prijaviti na adresi http://webfestival.carnet.hr/2011/prijava i osvojiti vrijedne nagrade.

Webinar će se održati uz pomoć kolaboracijskog alata Adobe Connect Pro,  a sudionicima za sudjelovanje nije potrebna nikakva dodatna oprema ili softver osim računala spojenog na Internet i ispravnih zvučnika.
Sudjelovanje u webinaru slobodno je svima zainteresiranima putem adrese http://acp.carnet.hr/cuc. Važno je napomenuti da je za ulazak u virtualnu sobu potrebno odabrati opciju 'Gost' i upisati svoje ime."