Joomla TemplatesBest Web HostingBest Joomla Hosting
Početna O nama Vaša "English teacher" predstavlja Hrvatsku u Berlinu

Vaša "English teacher" predstavlja Hrvatsku u Berlinu


Na natjecanju "Primjena računala u obrazovanju" za europski forum inovativnog obrazovanje - pobjednica je profesorica Arjana Blažić!!!forum-inovativnivnog-obrazo

Hrvatsku obrazovnu zajednicu će na europskom Forumu inovativnog obrazovanja (Innovative Education Forum 2010) od 23. do 25. ožujka 2010 godine u Berlinu predstavljati prof. Arjana Blažić, vaša English teacher, profesorica IX. gimnazije u Zagrebu.

Čestitamo!!!
Među finalistima je bila i mojamatura.net!!! Bravo za nas!!!

Danas je u prostorima Microsofta Hrvatska, s početkom u 12:00 sati održano proglašenje najboljih radova na natjecanju "Primjena računala u obrazovanju". Natjecanje „Primjena računala u obrazovanju“ organizira se od 2007. u suradnji Agencije za odgoj i obrazovanje, Hrvatske akademska i istraživačke mreže CARNet i Microsoft Hrvatska uz potporu Ministarstva znanosti, obrazovanja i športa u okviru programa „Suradnici u učenju“.

U nizu od 30 sjajnih projekata komisija je izdvojila 11 finalista. Među njima je bio i portal mojamatura.net. Najveći broj glasova svih članova žirija osvojio je projekt profesorice Blažić Greetings from the world, u kojem su osim učenika IX. gimnazije sudjelovali učenici i profesori iz 12 škola iz 9 zemalja koji su izradili multimedijske plakate i na taj način predstavili svoju zemlju.