Joomla TemplatesBest Web HostingBest Joomla Hosting
Početna O nama Portal Moja matura

Portal Moja maturaPortal Moja matura je osnovan 2009. g. u cilju podrške, pomoći i olakšavanja pripreme za državnu maturu svih učenika putem Interneta. Naša misija usmjerena je na promicanje i razvoj civilnog društva u kojem se svim učenicima pružaju jednake mogućnosti u učenju, bez obzira na njihov socijalni, materijalni ili obrazovni status.

Pomoću udaljenog učenja (e-learning) želimo pridonijeti raznovrsnijim aktivnostima u pripremi za državnu maturu te na taj način dati svoj doprinos uspjehu provođenja državne mature od strane Ministarstva znanosti, obrazovanja i športa i Nacionalnog centra za vanjsko vrednovanje obrazovanja.

Upotrebom najnovijih dostignuća u modernom podučavanju osuvremenili smo dosad uobičajene nastavne oblike i metode rada, a kao najvažniji faktor ističemo pristupačnost (besplatni sadržaji) i dostupnost e-learninga za sve učenike na području, a i izvan granica Republike Hrvatske. Internet okruženje predstavlja idealan prostor za učenje sadržaja namijenjenih kako nadarenim tako i učenicima s posebnim potrebama.

Portal djeluje u sklopu Udruge Samo jedan klik.

arjanab Arjana Blažić, prof. engleskog i njemačkog jezika, IX. gimnazija Zagreb,
urednica portala,  voditeljica webinara, radionica i konferencija,  iTDi suradnica, Intel Master Teacher, Microsoft PIL Trainer, Glogster Edu Ambassador.
sonja_lr
Sonja Lušić Radošević, prof. matematike i informatike, IX. gimnazija Zagreb,
urednica i administratorica  portala (Joomla CMS), voditeljica webinara, radionica i konferencija


natasa
Nataša Leko, prof. matematike i fizike, IX. gimnazija Zagreb,
 autorica materijala i voditeljica webinara