Joomla TemplatesBest Web HostingBest Joomla Hosting
Početna O nama Godišnjica Portala u Knjižnici Tina Ujevića

Godišnjica Portala u Knjižnici Tina Ujevića


knjiznica-tin-ujevic

Godišnjicu Portala Moja matura obilježili smo 10.prosinca 2010. u 18:00 sati u ugodnom ambijentu Knjižnice Tina Ujevića, Ulica grada Vukovara 14 u Zagrebu.

 

 

 

Volontiranjem hrvatskim maturantima poklonile više od 100 000 kuna

izvor: Digitalni časopis Pogled kroz prozor

U samo jednoj godini uistinu smo postigle odlične rezultate na području udaljenog učenja i podučavanja te smo odlučile na dostojan način obilježiti naš mali jubilej. Svečanost je održana u ugodnom ambijentu Knjižnice Tina Ujevića u Zagrebu s nama dragim i važnim ljudima. Na proslavi su nam se pridružili kolegice i kolege iz IX. gimnazije u Zagrebu s ravnateljicom Sveom Bielen, prof., gospodin Goran Sirovatka, ravnatelj Nacionalnog centra za vanjsko vrednovanje obrazovanja, gospodin Mario Maleta iz OUP Predstavnišvo RH, predstavnice Odjela za osiguranje kvalitete obrazovanja MZOŠ-a i Agencije za strukovno obrazovanje, kolegica iz Aquilonisa i naše kolegice i kolege iz Udruge Normala. Za pjesmu i dobar ugođaj želimo zahvaliti Zboru IX. gimnazije i njihovoj maestri, profesorici Kristini Orač.

Prema riječima gospođe Bielen, koja je nedavno sudjelovala na okruglom stolu „ Budućnost volontiranja u gradu Zagrebu“ i saznala nešto o vrijednosti volonterskog rada, nas tri profesorice smo hrvatskim maturantima svojim volontiranjem na Portalu poklonile preko 100 000 kuna. Ponosne smo na ove brojke uoči 2011., europske godine volontiranja.

...slike...