Joomla TemplatesBest Web HostingBest Joomla Hosting

PRIPREMITE SE ZA DRŽAVNU MATURU U ALGEBRI!


Državna matura je pred vratima i krajnji je trenutak za započeti se pripremati za ispite koji slijede. Bilo da ćete učiti samostalno ili putem organiziranih priprema izvan škole, Algebra je, kako bi pomogla svim maturantima, a u suradnji sa 24sata pripremila posebna izdanja za pomoć pri pripremi ispita državne mature za Hrvatski i Engleski jezik te Matematiku! Od 1. pa do 15. veljače, tri subote zaredom, na kioscima Tiska i iNovina, te uredima Hrvatske pošte možete pronaći navedena izdanja po cijeni od 14.90 kn! 

clanak2MM

Unutar priprema za državnu maturu koje se provode u Algebri, koriste se posebni priručnici i radni materijali dostupni su ekskluzivno polaznicima, a autori spomenutih priručnika su profesori koji imaju bogato iskustvo i sjajan uvid u učeničko znanje, a dodatno je Algebrina izdanja literature izuzetno pozitivno ocijenila i struka. Upravo su ti autori, dodatno pripremili i posebnu seriju izdanja uz 24 sata!

Tijekom pripreme nastavnih sadržaja koji se koriste na pripremama za državnu maturu koje Algebra organizira u Zagrebu, Splitu, Rijeci i Osijeku uvidjeli smo potrebu da svim maturantima pomognemo u procesu pripreme, te smo u suradnji sa 24sata pripremili seriju izdanja s odabranim zadacima prošlih rokova državne mature, kako bi na jednom mjestu imali kvalitetan dodatni materijal za učenje i vježbu. Važno je naglasiti da ovo nisu izdanja u kojima se koristi jednostavan princip zadatak – rješenje, već je svaki od zadataka posebno obrađen i prikazan s postupkom i dodatnim objašnjenjima kako bi učenici mogli shvatiti kako se do određenog rješenja došlo i zašto je neki odgovor točan, rekla je Klaudija Šarkanj, prof. psihologije i voditelj karijernog savjetovanja u Algebri.

U srednjoškolskom je obrazovanju u upotrebi veliki broj udžbenika, različitih autora i koncepata te nikad nismo u potpunosti sigurni je li baš onaj koji smo mi imali najbolji. U tom dijelu će vam pomoći i vaši profesori te vas detaljnije uputiti.

Knjižice su izrađene za Hrvatski jezik, Matematiku i Engleski jezik, a moći će se nabaviti uz dnevne novine “24” sata po simboličnoj cijeni od 14,90 kuna od 01. veljače 2014. godine. Više informacija saznajte na www.drzavnamatura.hr/24sata/, a za dodatne informacije nazovite: Zagreb 01/2332-861, Split 021/444-555, Rijeka 051/214-036, Osijek 031/373-400 ili pošaljite upit na Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript