Joomla TemplatesBest Web HostingBest Joomla Hosting

ALGEBRA PRIPREME ZA DRŽAVNU MATURU U ČAK 8 GRADOVA!


clanak_3Ljudi najuspješnije i sa najmanje stresa uče u poznatoj okolini i s poznatim ljudima. Kraj školske godine bit će prilično stresan period za većinu maturanata jer uz redovne učeničke obveze u četvrtom razredu trebaju položiti državnu maturu i prijemne ispite za pojedine fakultete, a učenici strukovnih škola uz to izraditi i obraniti završni rad. I to sve treba učiniti sa što boljim uspjehom!

Zašto bi si onda priuštili još jedno dodatno opterećenje i trošili dragocjeno vrijeme na put do mjesta gdje ćete se pripremati za državnu maturu?

Stoga je Algebra za vas, osim u postojećim gradovima, u proljetnom ciklusu pokrenula pripreme za maturu u PULI, ZADRU, DUBROVNIKU i SLAVONSKOM BRODU, pod istim uvjetima, s jednakom satnicom i jednake kvalitete! Odaberite predmete (hrvatski jezik, matematika, engleski jezik, fizika, biologija, kemija, psihologija ili politika i gospodarstvo) i upišite pripreme u svom gradu!  

Činjenica da niste prisiljeni putovati satima ili tražiti smještaj u nepoznatom gradu da bi slušali pripreme, štedi energiju i koncentraciju koje su vam potrebne za učenje. Osim toga, u tom slučaju nemate dodatnih troškova, što je u današnje vrijeme izuzetno važno.

U jednom zanimljivom istraživanju znanstvenici su izračunali da ukoliko svaki dan potrošimo samo sat vremena na putovanje do posla (ili do škole), na kraju imamo oko 30% manje vremena za spavanje. Dobra organizacija vremena jedna je od ključnih stvari koje će vam pomoći smanjiti stres u situacijama  kada imate puno obaveza. Važno je dobro isplanirati vrijeme i sve zadatke koje imate, napraviti listu zadataka i rokove za realizaciju te se, naravno, toga pridržavati.  U plan uključite i vrijeme za zabavu i odmor! Nemojte na bespotrebno putovanje trošiti vrijeme namijenjeno zanimljivijim i važnijim stvarima.

Smanjite stres, pametno koristite vrijeme i novac! Požurite na pripreme u Algebri sada u čak osam gradova! Upišite se jer proljetni ciklus kreće već 5. travnja!

 

Za početak provjerite svoje trenutno znanje putem besplatnih on-line ispita na www.drzavnamatura.hr. Dostupni su vam svi navedeni predmeti, a ispiti sadrže posebno izrađene tipove zadataka kakvi se pojavljuju na maturi.

 

Više informacija o predmetima, ciklusima, popustima i upisima saznajte na www.drzavnamatura.hr ili nam se javite na Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript i telefone 01/2332-861 (Zagreb), 021/444-555 (Split), 051/214-036 (Rijeka), 031/373-400 (Osijek), 052/350-380 (Pula), 023/315-888 (Zadar), 020/295-333 (Dubrovnik), 035/296-496 (Slavonski Brod).