Joomla TemplatesBest Web HostingBest Joomla Hosting
Početna Vijesti Počele prijave studijskih programa u jesenskom roku

Počele prijave studijskih programa u jesenskom roku


Sukladno kalendaru objavljenome u brošuri "Državna matura 2010./2011. i prijave za upis na studijske programe", danas, 15. srpnja započele su prijave za upis na studijske programe na kojima je ostalo slobodnih mjesta za jesenski rok. S obzirom da su upisi na visoka učilišta još uvijek u tijeku, za pojedine studijske programe prijava će biti omogućena naknadno.

Studijski programi moći će se prijavljivati do 17. rujna 2011. dok će konačna rang-lista za upise na studijske programe biti objavljena 18. rujna 2011. godine.

Podsjećamo kandidate koji su srednje obrazovanje završili prije 2010. godine ili u inozemstvu, a do sada nisu prijavljivali ispite državne mature te im osobni podatci i ocjene nisu verificirani, da je rok slanja dokumentacije potrebne za prijavu ispita državne mature u jesenskome roku završio. Ukoliko navedeni kandidati ne žele polagati ispite državne mature već samo prijaviti studijske programe, potrebna dokumentacija mora biti poslana do 7. rujna 2011. Dokumentacija (ovjerena kod javnog bilježnika) koja je navedena na str. 23. do 28. brošure, šalje se Središnjemu prijavnom uredu, isključivo preporučenom poštom, na adresu Agencija za znanost i visoko obrazovanje, Središnji prijavni ured, Donje Svetice 38, 10000 Zagreb.

Kandidati čiji su osobni podatci i ocjene verificirane u sustavu ne trebaju ponovo slati dokumentaciju Središnjemu prijavnom uredu.

izvor: www.postani-student.hr