Joomla TemplatesBest Web HostingBest Joomla Hosting
Početna Web preporuke

Web preporuke

Hrvatski na mreži


Hrvatski na mrežiHrvatski na mreži je NOVA web stranica Antonie Sikavica Joler, profesorice hrvatskog jezika i književnosti  u Prvoj gimnaziji u Zagrebu. 

Internetske stranice "Hrvatski na mreži" pomoći će vam u redovitoj nastavi hrvatskoga jezika, ali i pružiti vam mnogobrojne književne, kulturne i umjetničke sadržaje. Maturantima pružaju brojne korisne informacije o elementima državne mature detaljno ih upoznajući s raznovrsnim materijalima za pripremu ovoga ispita (ispitni katalozi, upute, eseji, testovi, nastavni sadržaji).

 

Moja (m)učionica


blog-natase-sajko

Moja (m)učionica je web stranica Nataše Sajko, profesorice hrvatskog jezika i književnosti  iz Medicinske škole Varaždin.  

Namjenjena je učenicima i nastavnicima hrvatskoga jezika i književnosti, ali i svima koji su spremni odvojiti vrijeme za učenje i poučavanje hrvatskog jezika i književnosti. Stranicu uređuje sama u svoje slobodno vrijeme, iz ljubavi prema predmetu i volji za poučavanjem u vremenu literaturi i čitanju nesklonu. 

 

www.hrvatskijezik.eu


hrvatski-jezik-ffzkStranica www.hrvatskijezik.eu nudi sadržaje vezane za hrvatski jezik svima, bez ikakve naknade. Sadržaj ove stranice osmislili su studenti kroatistike Filozofskoga fakulteta u Zagrebu uz potporu profesora i drugih suradnika.

Cilj je pomoći srednjoškolcima da se pripreme za državnu maturu, ali i pružiti priliku svima drugima da poboljšaju svoje znanje hrvatskoga jezika. 

 
Lektira 2012./2013.

lektira

studij.hr
studij

Mrežne stranice AZVO na kojima usoporediti studijske programe koristeći alikaciju Usporedi studije,. [...]

Facebook