Joomla TemplatesBest Web HostingBest Joomla Hosting
Početna Webinari Webinari o državnoj maturi

Webinari o državnoj maturi


 

 Portal Moja matura u suradnji sa zajednicom Suradnici u učenju organizira ciklus webinara o državnoj maturi.
Ako vam zatreba, pripremili smo i  podsjetnik za otvaranje snimke webinara.

 


webinar-engl

Prof. Arjana Blažić je 30.03.2011. u 21.00 vodila naš drugi webinar: engleski jezik na maturi. Kako su rezulati iz engleskog jezika na prošlogodišnjoj državnoj maturi bili bolji od ostalih obveznih predmeta, iznenadio nas je velik broj maturanata koji su sudjelovali na webnaru.  Profesorica je ponovila područja ispitivanja, načine na koje će se znanja i vještine provjeravati, strukturu ispita, vrste zadataka, način provedbe i vrjednovanja. Dala je niz korisnih savjeta te je odgovorila na niz pitanja.

Još uvijek nam se možete javiti sa svojim pitanjima. Snimku webinara možete pogledati ovdjeKako napisati uspješan esej na državnoj maturi iz hrvatskog jezika.
Prof. Nataša Sajko vodit će naš prvi webinar za maturante: hrvatski jezik na maturi. Cilj je webinara ponoviti popis djela na državnoj maturi, nabrojiti osnovne zakonitosti pismenog izražavanja i pripremu natuknica i nacrt za sastavljanje učeničkog eseja na državnoj maturi iz hrvatskoga jezika. Ako imate bilo kakvih nedoumica, nejasnoća, pitanja itd., možete nam ih poslati na naš mail do subote ili ih možete ih direktno postavljati na webinaru.

webinar-hrvKako napisati uspješan esej na državnoj maturi iz hrvatskog jezika
Portal Moja matura u suradnji sa zajednicom Suradnici u učenju održat će ciklus webinara o državnoj maturi - mojamatura.net za državnu maturu.
Profesorica  Nataša Sajko je 28.03.u 21.00 vodila je naš prvi webinar za maturante: Hrvatski jezik na maturi. Webinar je trajao dva sata, a odaziv  maturanata bio je iznad naših očekivanja. Sudjelovalo je preko 100 maturanata i nekoliko profesora. Profesorica Sajko je ponovila popis djela na državnoj maturi, nabrojila osnovne zakonitosti pismenog izražavanja, pripremu natuknica i nacrt za sastavljanje učeničkog eseja na državnoj maturi iz hrvatskoga jezika.  I naravno, odgovorila je na brojna pitanja maturanata.

Snimku webinara možete pogledati ovdje.