Joomla TemplatesBest Web HostingBest Joomla Hosting
Početna Webinari Webinari za državnu maturu 2011./2012.

Webinari za državnu maturu 2011./2012.


200x200slojeviUdruga Samo jedan klik pokreće 2. ciklus webinara o državnoj maturi za maturante na portalu www.mojamatura.net   u suradnji s Nacionalnim centrom za vanjsko vrednovanje obrazovanja i CARNetom. 

 

 

 

Pozivamo vas da se pridružite prvom webinaru ovogodišnjeg ciklusa webinara za maturante s temom
Državna matura 2011./2012.
u petak, 27. siječnja  2012. u 12:00

u organizaciji Udruge Samo jedan klik u suradnji s Nacionalnim centrom za vanjsko vrednovanje obrazovanja i CARNetom.

Gosti webinara su  prof. dr. sc. Antonije Dulčić, predsjednik Radne skupine za državnu maturu Sveučilišta u Zagrebu i dipl. ing. Goran Sirovatka, ravnatelj NCVVO-a. Webinar će voditi prof. Sonja Lušić Radošević i prof. Arjana Blažić iz  IX. gimnazije u  Zagrebu, urednice portala za besplatne online pripreme državne mature Moja matura.

Pozivamo maturante da već sada  postave svoja pitanja u formi niže.  Za vrijeme trajanja webinara bit će također moguće postavljati pitanja izravno na webinaru ili ovdje ispod livestreaminga.

  • Webinar ćete moći pratiti i putem livestreaminga ovdje, a snimku ćete moći pogledati i naknadno.
    Poveznica za Internet prijenos(streaming) s Media on Demand portala:

    http://mod.carnet.hr/index.php?q=watch&id=1697

Osnovna namjena ovih webinara je omogućiti korištenje novih tehnologija za informiranje i kvalitetniju pripremu državne mature svim maturantima neovisno o tome u kojem se dijelu zemlje ili svijeta nalaze.

 

 

 

Učitavanje...

Upute za webinar U sustavu AdobeConectPro

Za ulazak odaberite opciju:
Prijava s "gost" korisničkim računom.
Login as guest.

Potom upisite svoje ime( i prezime)

  • Komunikacija i postavljanje pitanja za vrijeme webinara je moguće preko zadane (moderirane chat) forme.
  • Pitanje možete postaviti i preko mikrofona, ali prije podesite mikrofon i zvuk u izborniku:Meeting > Manage My Settings > Audio Setup Wizard
  • Testirajte zvučne postavke, odaberite svoj mikrofon, a prije zavrsetka provjerite "Advanced Settings" opcijui ovdje molimo ukljucite opciju: "Auto sense Acoustic Echo Cancellation mode", ako vec nije ukljućena.

 

  • Za vrijeme postavljanja pitanja molimo Vas da pritisnete tipku "Talk" ili lokot (hands free) pored nje.
  • Kad završite s pitanjem otpustite tipku talk ili pritisnite lokot (hands free) kraj nje, da bi prepustili riječ drugim sudionicima.

 

Uključivanjem u webinar i sudjelovanjem u predavanjima i raspravi, sudionici daju suglasnost za snimanje tijekom webinara. Sadržaj, stavovi i mišljenja koje sudionici webinara iznose na webinaru predstavljaju njihove osobne stavove i mišljenja i ne predstavljaju nužno stavove organizatora webinara. Organizatori webinara ne postavljaju sudionicima webinara nikakva ograničenja u izražavanju njihovih osobnih stavova i razmišljanja na webinaru osim onih koja su utvrđena zakonima Republike Hrvatske.