Joomla TemplatesBest Web HostingBest Joomla Hosting
Početna Webinari Večernje "webinarenje" na vaš zahtjev

Večernje "webinarenje" na vaš zahtjev


webinari-na-mmNa zahtjev maturanata, organiziramo još jedan večernji webinar neposredno prije isteka roka za prijave ispita državne mature. Pripremite svoja pitanja!

Pozivamo vas da se pridružite novom webinaru za maturante s temom
Državna matura 2011./2012.
u ponedjeljak, 30. siječnja  2012. u 21:00

u organizaciji Udruge Samo jedan klik u suradnji s Nacionalnim centrom za vanjsko vrednovanje obrazovanja i CARNetom na portalu www.mojamatura.net .

Gosti webinara su  prof. dr. sc. Antonije Dulčić, predsjednik Radne skupine za državnu maturu Sveučilišta u Zagrebu i dipl. ing. Goran Sirovatka, ravnatelj NCVVO-a. Webinar će voditi prof. Sonja Lušić Radošević i prof. Arjana Blažić iz  IX. gimnazije u  Zagrebu, urednice portala za besplatne online pripreme državne mature Moja matura.

Pozivamo maturante da već sada  postave svoja pitanja u formi niže.  Za vrijeme trajanja webinara bit će također moguće postavljati pitanja izravno na webinaru. Webinar će se održati na adresi: https://acp.carnet.hr/maturahr/  gdje možete sudjelovati i postavljati pitanja kao gost. Upute

Osnovna namjena ovih webinara je omogućiti korištenje novih tehnologija za informiranje i kvalitetniju pripremu državne mature svim maturantima neovisno o tome u kojem se dijelu zemlje ili svijeta nalaze.

 

Učitavanje...

Upute za webinar U sustavu AdobeConectPro

Za ulazak odaberite opciju:
Prijava s "gost" korisničkim računom.
Login as guest.

Potom upisite svoje ime( i prezime)

  • Komunikacija i postavljanje pitanja za vrijeme webinara je moguće preko zadane (moderirane chat) forme.
  • Pitanje možete postaviti i preko mikrofona, ali prije podesite mikrofon i zvuk u izborniku:Meeting > Manage My Settings > Audio Setup Wizard
  • Testirajte zvučne postavke, odaberite svoj mikrofon, a prije zavrsetka provjerite "Advanced Settings" opcijui ovdje molimo ukljucite opciju: "Auto sense Acoustic Echo Cancellation mode", ako vec nije ukljućena.

 

  • Za vrijeme postavljanja pitanja molimo Vas da pritisnete tipku "Talk" ili lokot (hands free) pored nje.
  • Kad završite s pitanjem otpustite tipku talk ili pritisnite lokot (hands free) kraj nje, da bi prepustili riječ drugim sudionicima.

 

Uključivanjem u webinar i sudjelovanjem u predavanjima i raspravi, sudionici daju suglasnost za snimanje tijekom webinara. Sadržaj, stavovi i mišljenja koje sudionici webinara iznose na webinaru predstavljaju njihove osobne stavove i mišljenja i ne predstavljaju nužno stavove organizatora webinara. Organizatori webinara ne postavljaju sudionicima webinara nikakva ograničenja u izražavanju njihovih osobnih stavova i razmišljanja na webinaru osim onih koja su utvrđena zakonima Republike Hrvatske.