Joomla TemplatesBest Web HostingBest Joomla Hosting
Početna Webinari Najava završnog webinara - Prijave i upisi na visoka učilišta

Najava završnog webinara - Prijave i upisi na visoka učilišta


webinari-na-mmPrijave i upisi na visoka učilišta nakon ispita državne mature 2011./2012.
završni webinar ovogodišnjeg ciklusa webinara na portalu www.mojamatura.net u organizaciji Udruge Samo jedan klik, Nacionalnog centra za vanjsko vrednovanje obrazovanja i CARNeta pod pokroviteljstvom Ministarstva znanosti, obrazovanja i sporta,
održat će se u ponedjeljak, 09. srpnja 2012. u 21.00.

Gosti webinara bit će prof. dr. sc. Vedran Mornar, predsjednik Nacionalnog vijeća za visoko obrazovanje i dipl. ing. Igor Drvodelić, načelnik Središnjeg prijavnog ureda pri Agenciji za znanost i visoko obrazovanje.

Webinar će voditi profesorice Arjana Blažić i Sonja Lušić Radošević, urednice portala Moja matura iz IX. gimnazije u Zagrebu i dipl. ing. Goran Sirovatka, ravnatelj NCVVO-a.

Klikni i postavi pitanje!!!

U 20.30 otvorit će se virtualna soba u koju se može ući putem linka.  Prijavite se na vrijeme!  Preporuka je korištenje Internet Explorera ili Mozille Firefoxa.  Prijavite se kao GOST - napišete svoje ime ili nadimak!

uputa01 

acp.carnet.hr/maturahr

 

Upute za webinar U sustavu AdobeConectPro

Za ulazak odaberite opciju:
Prijava s "gost" korisničkim računom.
Login as guest.

Potom upisite svoje ime( i prezime)

  • Komunikacija i postavljanje pitanja za vrijeme webinara je moguće preko zadane (moderirane chat) forme.
  • Pitanje možete postaviti i preko mikrofona, ali prije podesite mikrofon i zvuk u izborniku:Meeting > Manage My Settings > Audio Setup Wizard
  • Testirajte zvučne postavke, odaberite svoj mikrofon, a prije zavrsetka provjerite "Advanced Settings" opcijui ovdje molimo ukljucite opciju: "Auto sense Acoustic Echo Cancellation mode", ako vec nije ukljućena.

 

  • Za vrijeme postavljanja pitanja molimo Vas da pritisnete tipku "Talk" ili lokot (hands free) pored nje.
  • Kad završite s pitanjem otpustite tipku talk ili pritisnite lokot (hands free) kraj nje, da bi prepustili riječ drugim sudionicima.

 

Uključivanjem u webinar i sudjelovanjem u predavanjima i raspravi, sudionici daju suglasnost za snimanje tijekom webinara. Sadržaj, stavovi i mišljenja koje sudionici webinara iznose na webinaru predstavljaju njihove osobne stavove i mišljenja i ne predstavljaju nužno stavove organizatora webinara. Organizatori webinara ne postavljaju sudionicima webinara nikakva ograničenja u izražavanju njihovih osobnih stavova i razmišljanja na webinaru osim onih koja su utvrđena zakonima Republike Hrvatske.