Joomla TemplatesBest Web HostingBest Joomla Hosting
Početna Webinari Webinari za državnu maturu - Klik po klik do fakulteta 2012./2013.

Webinari za državnu maturu - Klik po klik do fakulteta 2012./2013.


webinari-na-mm

Dana 30. svibnja 2013. nastavlja se ovogodišnji ciklus webinara o državnoj maturi za maturante na portalu www.mojamatura.net u organizaciji Udruge Samo jedan klik, Nacionalnog centra za vanjsko vrednovanje obrazovanja i CARNeta uz donaciju Grada Zagreba i pod pokroviteljstvom  Ministarstva znanosti, obrazovanja i sporta.

Pozivamo vas da se pridružite webinarima

Klik po klik do fakulteta

na kojima će se  ponoviti bitne činjenice iz ispitnih kataloga, područja ispitivanja, obrazovne ishode i strukturu ispita na državnoj maturi te dati još koji koristan savjet u zadnji trenutak.

Webinare će voditi profesorice iz raznih dijelova Hrvatske, a moderirati profesorice Arjana Blažić i Sonja Lušić Radošević, urednice portala Moja matura iz IX. gimnazije u Zagrebu. Webinar će se održati na adresi:  http://acp.carnet.hr/maturahr/ gdje možete sudjelovati i postavljati pitanja kao gost.

Raspored webinara:

30. svibnja 2013. u 21.00 - Hrvatski jezik na državnoj maturi - Nataša Sajko, profesorica u Medicinskoj školi u Varaždinu

01. lipnja 2013. u 21.00 – Matematika na državnoj maturi – viša razina - Sonja Lušić Radošević, profesorica u IX. gimnaziji u Zagrebu.

02. lipnja 2013. u 21.00 – Matematika na državnoj maturi – osnovna razina - Sonja Lušić Radošević, profesorica u IX. gimnaziji u Zagrebu.

03. lipnja 2013. u 21.00 Engleski jezika na državnoj maturi – osnovna razina Marijana Smolčec, profesorica u Gimnaziji Bernardina Frankopana u Ogulinu

04. lipnja 2013. u 21.00 Engleski jezika na državnoj maturi – viša razina Marijana Smolčec, profesorica u Gimnaziji Bernardina Frankopana u Ogulinu

Webinare će moderirati profesorice Arjana Blažić i Sonja Lušić Radošević, urednice portala Moja matura iz IX. gimnazije u Zagrebu.

Sve informacije pratite na  www.mojamatura.net/webinari