Joomla TemplatesBest Web HostingBest Joomla Hosting
Početna Demo ispiti

Ispiti državne mature

Demo verzija ispita državne mature - svi predmeti


loomen_demo_maturaHrvatska akademska i istraživačka mreža - CARNet je u suradnji s Nacionalnim centrom za vanjsko vrednovanje obrazovanja na sustav za udaljeno učenje Loomen dana 12. svibnja 2014. godine postavila tečaj Pitanja za državnu maturu.

Unutar tečaja nalaze se ispiti državne mature koji se svakodnevno nadopunjuju. Format pitanja je vrlo sličan formatu pitanja iz državne mature, no ipak neke vrste pitanja nije moguće primijeniti u sustavu Loomen jer ne omogućavaju automatsko ocjenjivanje ili nisu kompatibilni za online ispitivanje u Moodle-u, primjerice tip pitanja koji zahtijeva označavanje na crtežu.

Tečaj Pitanja za državnu maturu dostupan je isključivo autoriziranim korisnicima koji posjeduju AAI elektronički identitet pomoću kojega se prijavljuju na Loomen. U slučaju dodatnih pitanja ili tehničkih problema oko uporabe ovih ispita obratite se na adresu  Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript .

 

Svi dosadašnji ispiti


www.ncvvo.hr
Na stranicama www.ncvvo.hr nalaze se svi ispiti s dosadašnjih matura (izbornik - lijevo) te  nacionalni ispiti (iz 2007., 2008.), ogledni ispit i probna matura  u .pdf formatu.
Dosadašnji ispiti u .pdf formatu