Joomla TemplatesBest Web HostingBest Joomla Hosting
Početna Studiji 8. sajam stipendija i prateće obrazovne ponude

8. sajam stipendija i prateće obrazovne ponude


trazim_stipendijuInstitut za razvoj obrazovanja organizira 8. Sajam stipendija i prateće obrazovne ponude u utorak 16. listopada 2012. u Nacionalnoj i sveučilišnoj knjižnici u Zagrebu te u četvrtak 18. listopada 2012. na Filozofskom fakultetu Sveučilišta u Rijeci.

 

 

Sajam je jedinstven događaj u Hrvatskoj gdje učenici, studenti i ostali zainteresirani mogu saznati sve o mogućnostima studija i stipendiranja u Hrvatskoj i inozemstvu. Ove godine se očekuje više od 10.000 posjetitelja u Zagrebu i Rijeci, koji će na štandovima, predavanjima, radionicama i kroz razgovore s bivšim stipendistima moći saznati informacije o studijskim programima, stipendijama, standardiziranim ispitima za studij u inozemstvu i tečajevima stranih jezika.

Ovogodišnji Sajam predstavit će mogućnosti studiranja i stipendiranja u Hrvatskoj, Austriji, Francuskoj, Italiji, Kanadi, Mađarskoj, Njemačkoj, SAD-u, Singapuru, Sloveniji i Velikoj Britaniji. Svoje studijske programe, stipendije i ostale obrazovne usluge predstavit će više od 40 uglednih hrvatskih i inozemnih institucija, uključujući hrvatska i inozemna visoka učilišta, ministarstva, jedinice lokalne samouprave, veleposlanstva i strane kulturne centre, tvrtke, zaklade i udruge.

Putem programa stipendiranja predstavljenih na Sajmu, dodijelit će se više od 2.200 stipendija za studij u inozemstvu te više od 3.400 stipendija za studij u Hrvatskoj.

Dana 25. listopada bit će pokrenut Online Sajam stipendija na portalu www.stipendije.info putem kojega će informacije o predstavljenim izlagačima na Sajmu postati dostupne svim hrvatskim građanima bez obzira na njihovo mjesto stanovanja.

Ulaz na Sajam je besplatan. Detaljan program Sajma i popis izlagača dostupni su na internetskim stranicama: http://www.stipendije.info/hr/sajam/ i na www.facebook.com/trazim.stipendiju.